Siem Reap Palace Hotel & Spa

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Siem Reap Palace Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Siem Reap Palace Hotel & Spa Dış Mekan
Siem Reap Palace Hotel & Spa Dış Mekan
Siem Reap Palace Hotel & Spa Dış Mekan
Siem Reap Palace Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Siem Reap Palace Hotel & Spa
House 173, Wat Damnak Village Sala Kamreak Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap Palace Hotel & Spa misafirlere Siem Reap merkezinde, Wat Damnak ve Wat Dam Nak ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Angkor Wat ile 3,2 mi (5,2 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı (Palace)
Deluxe
Deluxe King- Free Two Way Airport Transfers
Junior
Junior Oda (Free two way airport transfers)
Room
Premium Oda, Havuz Manzaralı (King)
Room
Deluxe Twin - Free Two Way Airport Transfers

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x