King Rock Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
King Rock Residence Genel
King Rock Residence Genel
King Rock Residence Genel
King Rock Residence Öne Çıkan Resim
King Rock Residence Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
King Rock Residence
Wat Damnak Village Sangkat Sala Kamreuk Kuzey Kamboçya, Siem Reap

King Rock Residence size Siem Reap merkezinde, Angkor Wat ve Psar Chaa Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,6 km) ve Wat Damnak ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Queen restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (with Private Jacuzzi, Free Pickup)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Free Pick Up)
Room
Honeymoon Süit (Free Pick Up)
Room
Family Süit
Room
Executive Süit (Free Pick Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x