Silver Smith Residence

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Silver Smith Residence Öne Çıkan Resim
Silver Smith Residence Dış Mekan
Silver Smith Residence Dış Mekan
Silver Smith Residence Dış Mekan
Silver Smith Residence Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Silver Smith Residence
Wat Damnak, Sala Kamreuk Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Silver Smith Residence misafirlere Siem Reap merkezinde, Wat Damnak ve Wat Dam Nak ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Angkor Wat ile 3,2 mi (5,2 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Gold Leaf misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı (Cabana)
Room
Economy Oda (Cozy)
Room
Classic Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Manzaralı (Classic)
Room
Süit (Mini)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x