BayStone Resort

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
BayStone Resort Öne Çıkan Resim
BayStone Resort Dış Mekan
BayStone Resort Dış Mekan
BayStone Resort İç Mekan
BayStone Resort İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
BayStone Resort
Wat Damnak Street, Wat Damnak Village Sala Kamroeuk Commune Kuzey Kamboçya, Siem Reap

BayStone Resort misafirlere Siem Reap merkezinde, Wat Damnak ve Wat Dam Nak ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Angkor Wat ile 3,2 mi (5,1 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı BayStone misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 15 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x