Beyond Yangon Boutique Inn

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Beyond Yangon Boutique Inn Genel
Beyond Yangon Boutique Inn Genel
Beyond Yangon Boutique Inn Genel
Beyond Yangon Boutique Inn Öne Çıkan Resim
Beyond Yangon Boutique Inn Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Beyond Yangon Boutique Inn
Wat Damnak Market Street Wat Damnak Village Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Beyond Yangon Boutique Inn konaklamanızda Siem Reap merkezinde, Wat Damnak ve Siem Reap Sanat Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Psar Chaa Pazarı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Apsara Tiyatrosu ile 0,6 km (0,3 mi) mesafede.

Otelin havuz kenarı restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Twin Room
Superior
Superior Triple Room
Room
Superior Queen Room
Room
Superior Family Room
Room
Ground Floor Queen Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x