Pacific Club Resort

Güney Tayland, Karon
Pacific Club Resort Genel
Pacific Club Resort Genel
Pacific Club Resort Genel
Pacific Club Resort Genel
Pacific Club Resort Öne Çıkan Resim
Image More +135 fotoğraf
Pacific Club Resort
16 Patak Soi 24, Karon Beach Güney Tayland, Karon

Karon bölgesindeki Pacific Club Resort misafirlere bölge parkında, Karon Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Karon Pazarı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Karon Tapınağı ile 1,7 km ve Dino Park Mini Golf ile 3,5 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Saneha Gardens misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunan 33 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Toskana stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır. Misafirler 700 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Karon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga
Executive
Executive Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Signature
Signature Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Deluxe
Deluxe Oda (Manager Special)
Room
Exclusive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga, Bahçe Manzaralı
Room
Exclusive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga, Okyanus Manzaralı
Room
Executive Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Executive Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Okyanus Manzaralı
Room
Signature Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x