The Front Village

Güney Tayland, Karon
The Front Village Öne Çıkan Resim
The Front Village Dış Mekan
The Front Village Dış Mekan
The Front Village Dış Mekan
The Front Village Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
The Front Village
566 Patak Road Güney Tayland, Karon

The Front Village misafirlere Karon bölgesinde, okyanus kıyısında, Karon Plajı ve Patong Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kata Plajı ile 2,5 mi (4 km) ve Kamala Plajı ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı AH MA HOUSE Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 71 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Denize Bakan
Stüdyo
Stüdyo
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x