Karonview 2

Güney Tayland, Karon
Karonview 2 Öne Çıkan Resim
Karonview 2 Oda Düzeni
Karonview 2 Oda Düzeni
Karonview 2 Oda Düzeni
Karonview 2 Oda Düzeni
Image More +7 fotoğraf
Karonview 2
4/27 patak soi24 Karon Beach Güney Tayland, Karon

Bu apart otel misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Karon Plajı ve Patong Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kata Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Kamala Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 45-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
2 Bedrooms Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x