Chanalai Hillside Resort, Karon Beach

Güney Tayland, Karon
Chanalai Hillside Resort, Karon Beach Genel
Chanalai Hillside Resort, Karon Beach Genel
Chanalai Hillside Resort, Karon Beach Genel
Chanalai Hillside Resort, Karon Beach Genel
Chanalai Hillside Resort, Karon Beach Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Chanalai Hillside Resort, Karon Beach
10 Patak Road, Soi 24 Güney Tayland, Karon

Karon bölgesindeki Chanalai Hillside Resort, Karon Beach misafirlere Karon Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bangla Sokağı ile 6,9 km ve Chalong Tapınağı ile 12,6 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hillside Restaurant restoranı ideal, bu restoran Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 211 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x