The Village Resort & Spa

Güney Tayland, Karon
The Village Resort & Spa Öne Çıkan Resim
The Village Resort & Spa Dış Mekan
The Village Resort & Spa Dış Mekan
The Village Resort & Spa Dış Mekan
The Village Resort & Spa İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
The Village Resort & Spa
566/1 Patak Road Güney Tayland, Karon

The Village Resort & Spa misafirlere Karon bölgesinde, plaj yakınında, Karon Plajı ve Patong Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kata Plajı ile 2,5 mi (4,1 km) ve Kamala Plajı ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Otelin Tayland mutfağı alanında uzman restoranı The Tamnak Bhrachandra misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa (Tropical)
Room
Villa, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x