Mandarava Resort and Spa Karon Beach

Güney Tayland, Karon
Mandarava Resort and Spa Karon Beach Genel
Mandarava Resort and Spa Karon Beach Genel
Mandarava Resort and Spa Karon Beach Genel
Mandarava Resort and Spa Karon Beach Genel
Mandarava Resort and Spa Karon Beach Genel
Image More +108 fotoğraf
Mandarava Resort and Spa Karon Beach
14/2 Patak Road Soi 24 Karon Beach Güney Tayland, Karon

Mandarava Resort and Spa Karon Beach misafirlere Karon merkezinde, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Kata Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Kamala Plajı ile 9,5 mi (15,4 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Chom Talay Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 232 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Karon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Deluxe Room
Sea
Sea Pearl Private Pool Access
Andaman
Andaman Private Pool Villa
Room
Tropicana Superior Room
Room
Horizon Deluxe Room
Room
Sea Fan Deluxe Room
Room
Aqua Deluxe Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x