Mannah Guest Lodge

Highveld Ridge, Kempton Park
Mannah Guest Lodge Genel
Mannah Guest Lodge Genel
Mannah Guest Lodge Genel
Mannah Guest Lodge Öne Çıkan Resim
Mannah Guest Lodge Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Mannah Guest Lodge
39 Pomona Road Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Mannah Guest Lodge konaklamanızda, International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ve Arwyp Medical Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Kempton Park Golf Club ile 4,4 mi (7,1 km) ve Festival Mall ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 54 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Luxury Oda
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x