Sugar Rose Guesthouse

Highveld Ridge, Kempton Park
Sugar Rose Guesthouse Öne Çıkan Resim
Sugar Rose Guesthouse Dış Mekan
Sugar Rose Guesthouse İç Mekan
Sugar Rose Guesthouse Kahvaltı
Sugar Rose Guesthouse Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Sugar Rose Guesthouse
32 Tugela St Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Sugar Rose Guesthouse konaklamanızda, International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ve Arwyp Medical Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Kempton Park Golf Club ile 4,5 mi (7,3 km) ve Festival Mall ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Sugar Rose Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kempton Park bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 129 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x