Marechelle country estate

Highveld Ridge, Kempton Park
Marechelle country estate Genel
Marechelle country estate Genel
Marechelle country estate Öne Çıkan Resim
Marechelle country estate Dış Mekan
Marechelle country estate İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Marechelle country estate
185 High Rd Highveld Ridge, Kempton Park

Marechelle country estate misafirlere Kempton Park bölgesinde, havaalanı yakınında ve SAPS Mechanical School Golf Club ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Arwyp Medical Centre ile 5,1 mi (8,3 km) ve Kempton Park Golf Club ile 6,1 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x