Safari Club SA

Highveld Ridge, Kempton Park
Safari Club SA Genel
Safari Club SA Genel
Safari Club SA Genel
Safari Club SA Genel
Safari Club SA Genel
Image More +41 fotoğraf
Safari Club SA
Corner Pomona and Mimosa Road Highveld Ridge, Kempton Park

Kempton Park bölgesindeki Safari Club SA konaklamanızda Kempton Park Golf Club ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Arwyp Medical Centre ile 3,2 mi (5,1 km) ve Festival Mall ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Safari)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x