Schoon Huis Manor

Highveld Ridge, Kempton Park
Schoon Huis Manor Öne Çıkan Resim
Schoon Huis Manor Dış Mekan
Schoon Huis Manor Dış Mekan
Schoon Huis Manor Dış Mekan
Schoon Huis Manor Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Schoon Huis Manor
49 Fried Street Kempton Park Highveld Ridge, Kempton Park

Schoon Huis Manor misafirlere Kempton Park (Kempton Park AH) bölgesinde, Arwyp Medical Centre ve Kempton Park Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Festival Mall ile 3,7 mi (6 km) ve International Terminal Duty Free Alışveriş Merkezi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (The Fritz)
Süit
Süit (The Main)
Room
Oda (The Dany)
Room
Oda (The Dominique)
Room
Oda (The Katryn)
Room
Oda (The Guest)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x