Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only Genel
Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only Öne Çıkan Resim
Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only Dış Mekan
Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only Dış Mekan
Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only
Palm St Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Waka Villa Private Resort & Spa 16 + Adults Only misafirlere Siem Reap merkezinde, Eric & Thierry Stocker ve Wat Dam Nak ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Angkor Wat ile 3,7 mi (6 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve kapalı özel spa küveti olan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 52-inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Siem Reap bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Family Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x