Authentic Khmer Village Resort

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Authentic Khmer Village Resort Genel
Authentic Khmer Village Resort Genel
Authentic Khmer Village Resort Öne Çıkan Resim
Authentic Khmer Village Resort Dış Mekan
Authentic Khmer Village Resort Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
Authentic Khmer Village Resort
17254 Sombai Rd, Krong Siem Reap Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Authentic Khmer Village Resort misafirlere Siem Reap merkezinde, Eric & Thierry Stocker ve Wat Damnak ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Angkor Wat ile 3,8 mi (6 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Authentic Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 açık yüzme havuzu sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Bungalov (Authentic)
Family
Family Ev (Jacuzzi)
Room
Family Bungalov (Private Swimming Pool)
Room
Family Bungalov, 2 Yatak Odası (Private Swimming Pool)
Room
Luxury Bungalov
Room
Family Villa
Room
Luxury Villa
Room
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x