White Lotus Resort

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
White Lotus Resort Genel
White Lotus Resort Genel
White Lotus Resort Öne Çıkan Resim
White Lotus Resort Dış Mekan
White Lotus Resort Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
White Lotus Resort
0880 Thmor Meas Road Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki White Lotus Resort misafirlere havaalanı yakınında, Eric & Thierry Stocker ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Angkor Ticaret Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angkor Wat ile 3,4 mi (5,5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

White Lotus Resort, White Lotus Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x