Savada Angkor Boutique Hotel

Kuzey Kamboçya, Siem Reap
Savada Angkor Boutique Hotel Genel
Savada Angkor Boutique Hotel Genel
Savada Angkor Boutique Hotel Genel
Savada Angkor Boutique Hotel Genel
Savada Angkor Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
Savada Angkor Boutique Hotel
10 Makara Chun Lung Salakamreouk Kuzey Kamboçya, Siem Reap

Siem Reap bölgesindeki Savada Angkor Boutique Hotel misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, Eric & Thierry Stocker ve Wat Preah Prom Rath 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Angkor Wat ile 4,7 mi (7,5 km) ve Pub Street (Barlar Sokağı) ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı (Free 1 way Airport - Pick up)
Family
Family Oda, Balkon, Havuz Manzaralı (Connecting)
Family
Family Süit, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı (Free 1 way Airport - Pick up)
Room
Süit (Ground Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x