Villa Maëlle

Puket Adası, Kamala
Villa Maëlle Öne Çıkan Resim
Villa Maëlle Dış Mekan
Villa Maëlle Oda Düzeni
Villa Maëlle Oda Düzeni
Villa Maëlle Oda Düzeni
Image More +27 fotoğraf
Villa Maëlle
6/9 Nakatani Village, Prabaramee Rd Puket Adası, Kamala

Bu villa misafirlere Kamala bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Kamala Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Karon Plajı ile 6,8 mi (11 km) ve Kata Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada özel havuz ve LCD televizyon mevcut. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve şifreli televizyon kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Private Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x