Amala Grand Bleu Resort Hilltops

Güney Tayland, Kamala
Amala Grand Bleu Resort Hilltops Öne Çıkan Resim
Amala Grand Bleu Resort Hilltops Dış Mekan
Amala Grand Bleu Resort Hilltops İç Mekan
Amala Grand Bleu Resort Hilltops Kahvaltı
Amala Grand Bleu Resort Hilltops Kahvaltı
Image More +55 fotoğraf
Amala Grand Bleu Resort Hilltops
6/33 Moo 6 Nakathani Village Kamala Beach, Kathu Güney Tayland, Kamala

Amala Grand Bleu Resort Hilltops misafirlere Kamala bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ve Kamala Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Karon Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Kata Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Partial
Partial Deluxe Sea View Pool Suite
Gardenview
Gardenview Pool Suite
Grand
Grand Seaview Pool Suite Top Floor
Room
Grand Seaview Pool Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x