Naka Resort

Güney Tayland, Kamala
Naka Resort Öne Çıkan Resim
Naka Resort Dış Mekan
Naka Resort Yerinde Yemek
Naka Resort Oda Manzaraları
Naka Resort Oda Düzeni
Image More +72 fotoğraf
Naka Resort
1/22 Moo 6, Patong-Kamala Rd. Güney Tayland, Kamala

Kamala bölgesindeki Naka Resort misafirlere deniz kıyısında, Big C Market Kamala ve Kalim Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Kamala Plajı ile 3,1 km (1,9 mi) ve Tsunami Anıtı ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Naka Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Çatı Katı Süiti (Penthouse), Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x