Grand Blue Kamala

Puket Adası, Kamala
Grand Blue Kamala Öne Çıkan Resim
Grand Blue Kamala Dış Mekan
Grand Blue Kamala Kahvaltı
Grand Blue Kamala Oda Manzaraları
Grand Blue Kamala Oda Manzaraları
Image More +107 fotoğraf
Grand Blue Kamala
6/33 Moo 6,T.Kamala Puket Adası, Kamala

Grand Blue Kamala misafirlere Kamala bölgesinde, deniz kıyısında, Patong Plajı ve Kamala Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Kata Plajı ile 10,3 mi (16,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Villa
Ocean
Ocean View Deluxe Suite 224
Panoramic
Panoramic Süit, 4 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Stüdyo
Panoramic
Panoramic Ev
Deluxe
Deluxe Oda
Room
1-Bedroom Suite with Private Pool
Room
3 Bedrooms Villa with Mountain View
Room
Ocean View Suite
Room
Ocean View Deluxe Suite 421

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x