Villa Helderberg

Cape Winelands
Villa Helderberg Öne Çıkan Resim
Villa Helderberg Dış Mekan
Villa Helderberg Dış Mekan
Villa Helderberg Dış Mekan
Villa Helderberg Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Villa Helderberg
38 Rupert Avenue , Cape Winelands

Villa Helderberg misafirlere Cape Town (Somerset West) bölgesinde, Helderberg Doğa Koruma Alanı ve Helderberg ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lourensford Wine Estate ile 3,3 mi (5,4 km) ve Cheetah Outreach ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Süit
Room
Kır Evi
Room
Süit
Room
Süit
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x