Roosboom Luxury Apartments

Route 62, Cape Winelands
Roosboom Luxury Apartments Öne Çıkan Resim
Roosboom Luxury Apartments Dış Mekan
Roosboom Luxury Apartments Dış Mekan
Roosboom Luxury Apartments Dış Mekan
Roosboom Luxury Apartments Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Roosboom Luxury Apartments
1 Mayfair Ave, Helena Heights Somerset West Route 62, Cape Winelands

Cape Town (Somerset West) bölgesindeki Roosboom Luxury Apartments misafirlere Lourensford Wine Estate ve Cheetah Outreach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Helderberg ile 2,8 mi (4,4 km) ve Strand Golf Club ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Roosboom Luxury Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Upper Terrace 1)
Room
Süit (Platinuim )
Room
Apart Daire (Garden Apartment)
Room
Apart Daire (Annex)
Room
Oda (Upper Terrace 2)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x