Blaauwheim Guest House

Route 62, Cape Winelands
Blaauwheim Guest House Öne Çıkan Resim
Blaauwheim Guest House Dış Mekan
Blaauwheim Guest House Dış Mekan
Blaauwheim Guest House İç Mekan
Blaauwheim Guest House İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Blaauwheim Guest House
22 Bakkerskloof Road Somerset West Route 62, Cape Winelands

Blaauwheim Guest House misafirlere Cape Town (Somerset West) bölgesinde, Root 44 ve Helderberg ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı pansiyon Helderberg Doğa Koruma Alanı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Lourensford Wine Estate ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve ısıtmalı zemin olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 48-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Yatak Odası (Chardonnay Suite)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Özel Banyo (Shiraz Superior)
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası (Pinotage Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x