Aqua Vista

Route 62, Cape Winelands
Aqua Vista Genel
Aqua Vista Genel
Aqua Vista Genel
Aqua Vista Öne Çıkan Resim
Aqua Vista Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Aqua Vista
8 Durban Dr Helena Heights Route 62, Cape Winelands

Aqua Vista misafirlere Cape Town (Somerset West) bölgesinde, Lourensford Wine Estate ve Helderberg ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Helderberg Doğa Koruma Alanı ile 2,4 mi (3,8 km) ve Cheetah Outreach ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bu tatil evinde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası (Self-catering suites - Twin/King beds)
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Self-catering suite - Queen bed )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x