Villa Dinari

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Villa Dinari Genel
Villa Dinari Genel
Villa Dinari Genel
Villa Dinari Genel
Villa Dinari Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Villa Dinari
Alpha 41, Commune Al Ouidane Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Villa Dinari konaklamanızda Palmeraie Müzesi ve Marakeş Royal Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Dinari Dining room, Villa Dinari misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada iPod takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Luxury
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Dinari Suite
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x