Dar Cherif

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Cherif Öne Çıkan Resim
Dar Cherif Dış Mekan
Dar Cherif İç Mekan
Dar Cherif Oda Manzaraları
Dar Cherif Oda Manzaraları
Image More +28 fotoğraf
Dar Cherif
KM 11, Route de Ouarzazate Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Dar Cherif konaklamanızda, Palmeraie Müzesi ve Marakeş Royal Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine ve özel havuz ayrıcalığı sunulur. Odalarda özel veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve buhar odası bulunmaktadır. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 6 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x