Riad Villa Sophia GHZALA

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Riad Villa Sophia GHZALA Genel
Riad Villa Sophia GHZALA Öne Çıkan Resim
Riad Villa Sophia GHZALA İç Mekan
Riad Villa Sophia GHZALA İç Mekan
Riad Villa Sophia GHZALA Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Riad Villa Sophia GHZALA
Km 17 Route Ouarzazate Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Riad Villa Sophia GHZALA size Marrakech merkezinde, Palmeraie Müzesi ve Marakeş Royal Golf Sahası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı riad otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 7,5 mi (12,1 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz açık havuz, açık tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu riad otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda, Veranda, Bahçe Manzaralı
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Teras, Havuz Manzaralı
Room
Panoramic Dubleks, 2 Yatak Odası, Sauna, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x