Americaine Prestige Villa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Americaine Prestige Villa Öne Çıkan Resim
Americaine Prestige Villa Dış Mekan
Americaine Prestige Villa Klüp/Executive
Americaine Prestige Villa Oda Düzeni
Americaine Prestige Villa Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Americaine Prestige Villa
Route De Ouarzazate (Km 9) Bp 6195 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Palmeraie Müzesi ve Marakeş Royal Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı villa Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x