Victoria Hotel

Sud - Muntenia, Pitesti
Victoria Hotel Genel
Victoria Hotel Öne Çıkan Resim
Victoria Hotel Dış Mekan
Victoria Hotel Kahvaltı
Victoria Hotel Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Victoria Hotel
21 Strada Egalitatii Sud - Muntenia, Pitesti

Victoria Hotel size Pitesti merkezinde, Cumhuriyet Parkı ile 4 dakika yürüyüş ve County History Museum ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Princely Church ile 0,2 mi (0,4 km) ve Parcul Expo ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda Victoria Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 98 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Pitesti bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 904 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x