Hotel Regat

Sud - Muntenia, Pitesti
Hotel Regat Genel
Hotel Regat Öne Çıkan Resim
Hotel Regat Dış Mekan
Hotel Regat İç Mekan
Hotel Regat Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Regat
Republicii Nr 7 Sud - Muntenia, Pitesti

Pitesti bölgesindeki Hotel Regat konaklamanızda, Pitesti Belediye Merkezi ve Piteşti Prison Memorial ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Parcul Expo ile 0,7 mi (1,1 km) ve County History Museum ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hotel Regat restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x