La Strada Boutique Villa

Sud - Muntenia, Pitesti
La Strada Boutique Villa Genel
La Strada Boutique Villa Genel
La Strada Boutique Villa Genel
La Strada Boutique Villa Genel
La Strada Boutique Villa Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
La Strada Boutique Villa
Bulevardul Republicii 63 Sud - Muntenia, Pitesti

La Strada Boutique Villa size Pitesti merkezinde, County History Museum ile 4 dakika yürüyüş ve Princely Church ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cumhuriyet Parkı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pitesti Belediye Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve öğlen, hafta sonu 8.30 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz (Barisol)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x