Hotel Magic City Center

Sud - Muntenia, Pitesti
Hotel Magic City Center Öne Çıkan Resim
Hotel Magic City Center Dış Mekan
Hotel Magic City Center İç Mekan
Hotel Magic City Center Kahvaltı
Hotel Magic City Center Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Hotel Magic City Center
Armand Calinescu Street, Nr.16 Sud - Muntenia, Pitesti

Pitesti bölgesindeki Hotel Magic City Center konaklamanızda, Pitesti Belediye Merkezi ve County History Museum ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Princely Church ile 0,4 mi (0,7 km) ve Cumhuriyet Parkı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x