Verona Aparthotel

Batı Nikaragua, Managua
Verona Aparthotel Öne Çıkan Resim
Verona Aparthotel Dış Mekan
Verona Aparthotel Dış Mekan
Verona Aparthotel Dış Mekan
Verona Aparthotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Verona Aparthotel
Reparto San Juan, Sur de la UCA 2C al Este, Calle La Esperanza Batı Nikaragua, Managua

Managua bölgesindeki Verona Aparthotel konaklamanızda, Merkezi Amerikan Üniversitesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Ulusal Mühendislik Üniversitesi ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Japon Parkı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Metrocentro ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x