Elements Hotel Boutique

Batı Nikaragua, Managua
Elements Hotel Boutique Genel
Elements Hotel Boutique Genel
Elements Hotel Boutique Genel
Elements Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Elements Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Elements Hotel Boutique
Los Robles, Contiguo a Plaza Cuba Batı Nikaragua, Managua

Managua bölgesindeki Elements Hotel Boutique konaklamanızda, Merkezi Amerikan Üniversitesi ve Metrocentro ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Los Robles Parkı ile 0,6 mi (1 km) ve Japon Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x