Hostal Santa Martha

Batı Nikaragua, Managua
Hostal Santa Martha Öne Çıkan Resim
Hostal Santa Martha Dış Mekan
Hostal Santa Martha Dış Mekan
Hostal Santa Martha Dış Mekan
Hostal Santa Martha Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hostal Santa Martha
Calle la Extremadura, Reparto San Juan de la Iglesia Santa Martha 80 varas Batı Nikaragua, Managua

Managua bölgesindeki Hostal Santa Martha konaklamanızda, Merkezi Amerikan Üniversitesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Metrocentro ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel UNAN ile 0,8 mi (1,3 km) ve Ulusal Mühendislik Üniversitesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x