Hotel Casa San Juan

Batı Nikaragua, Managua
Hotel Casa San Juan Genel
Hotel Casa San Juan Öne Çıkan Resim
Hotel Casa San Juan Dış Mekan
Hotel Casa San Juan Dış Mekan
Hotel Casa San Juan Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Hotel Casa San Juan
Rpto. San Juan, Calle Esperanza, No.560 Batı Nikaragua, Managua

Hotel Casa San Juan konaklamanızda Managua merkezinde, UNAN ve Tiscapa Lagünü ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Metrocentro ile 2 km (1,3 mil) ve Carlos Roberto Huembes Pazarı ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x