Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery

Kuzey Tayland, Ban Pong
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery Genel
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery Genel
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery Genel
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery Genel
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery Genel
Image More +83 fotoğraf
Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery
192 Moo 2 Banpong, A. Hangdong Kuzey Tayland, Ban Pong

Hang Dong bölgesindeki Veranda High Resort Chiang Mai - MGallery misafirlere tarihi bölgede, Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Intharawat Budist Tapınağı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Chiang Mai Üniversitesi ile 11 mi (17,7 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 69 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Valley Deluxe Escape)
Premium
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı (Valley Deluxe Scenery)
Design
Design Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Plunge Pool Pavilion)
Room
Presidential Oda, Birden Çok Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı (Valley Deluxe Scenery)
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Scenery Pavilion)
Room
Luxury Villa, Birden Çok Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Presidential Villa, 1 Çift Kişilik Yatak, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x