Chandra Residence

Nong Kwai
Chandra Residence Genel
Chandra Residence Öne Çıkan Resim
Chandra Residence Dış Mekan
Chandra Residence Dış Mekan
Chandra Residence İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Chandra Residence
442 Moo 12 , Thambol Nhong kwai Amphur hangdong , Nong Kwai

Hang Dong bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ve Chiang Mai Gece Safarisi yakınında konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı villa Chiang Mai Gece Çarşısı ile 8,1 mi (13 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler villanın havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler için ayrı ayrı dekore edilmiş villada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar vardır. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve iPod takma konsolu sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Shell Room, Hot Tub, Pool View
Room
Coral Room, Hot Tub, Pool View
Room
Master Suite, 1 Queen Bed, Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x