Baanplaidoi Resort

Ban Pong
Baanplaidoi Resort Genel
Baanplaidoi Resort Genel
Baanplaidoi Resort Genel
Baanplaidoi Resort Öne Çıkan Resim
Baanplaidoi Resort Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Baanplaidoi Resort
34 Moo 9 Hangdong-Samoeng Rd. Bannpong , Ban Pong

Hang Dong bölgesindeki Baanplaidoi Resort konaklamanızda, Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ve Intharawat Budist Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 13,3 mi (21,4 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 13,8 mi (22,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe
Large
Large Family Room
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Suite
Room
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x