Hern Lhin Natural Resort

Ban Pong
Hern Lhin Natural Resort Genel
Hern Lhin Natural Resort Genel
Hern Lhin Natural Resort Genel
Hern Lhin Natural Resort Genel
Hern Lhin Natural Resort Genel
Image More +84 fotoğraf
Hern Lhin Natural Resort
227/1 Moo 2 T. Banpong , Ban Pong

Hang Dong bölgesindeki Hern Lhin Natural Resort misafirlere dağda, Royal Flora Ratchaphruek Ulusal Parkı ve Intharawat Budist Tapınağı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Aranyawat Budist Tapınağı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Phra That Doi Kham Budist Tapınağı ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, yapay nehir ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Room
Panoramic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Family Villa, Birden Çok Yatak, Balkon/Veranda
Room
Deluxe Ev, Sigara İçilmez, Bahçeli
Room
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Park Manzaralı
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x