Chiang Mai Unique Mud Houses

Ban Pong
Chiang Mai Unique Mud Houses Öne Çıkan Resim
Chiang Mai Unique Mud Houses Dış Mekan
Chiang Mai Unique Mud Houses Dış Mekan
Chiang Mai Unique Mud Houses Dış Mekan
Chiang Mai Unique Mud Houses Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Chiang Mai Unique Mud Houses
227/1 Moo 2, T. Banpong Hang Dong - Samoeng Road , Ban Pong

Hang Dong bölgesindeki Chiang Mai Unique Mud Houses konaklamanızda Doi Suthep-Pui Ulusal Parkı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Tat Krok Şelalesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 11,2 mi (18 km) ve Chiang Mai Gece Çarşısı ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Mud House
Room
Family Oda
Room
Clay House with Rooftop Balcony
Room
Superior Mud House

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x