Vacala Bay Resort - All inclusive

Matei
Vacala Bay Resort - All inclusive Öne Çıkan Resim
Vacala Bay Resort - All inclusive Dış Mekan
Vacala Bay Resort - All inclusive Dış Mekan
Vacala Bay Resort - All inclusive Yerinde Yemek
Vacala Bay Resort - All inclusive Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Vacala Bay Resort - All inclusive
Matei , Matei

Vacala Bay Resort - All inclusive misafirlere Taveuni Island East bölgesinde, plajda, Tarih Değiştirme Çizgisi İşareti ile 10,7 mi (17,2 km) mesafede ve Wairiki Catholic Mission Kilisesi ile 11 mi (17,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Bouma Şelaleleri Parkı ile 13,4 mi (21,6 km) ve Bouma National Heritage Park ile 16,4 mi (26,4 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x