Makaira Resort

Matei
Makaira Resort Genel
Makaira Resort Genel
Makaira Resort Genel
Makaira Resort Genel
Makaira Resort Genel
Image More +111 fotoğraf
Makaira Resort
Matei , Matei

Makaira Resort misafirlere Taveuni Island East bölgesinde, okyanus kıyısında, Wairiki Catholic Mission Kilisesi ile 11,1 mi (17,8 km) mesafede ve Bouma Şelaleleri Parkı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Bouma National Heritage Park ile 16,3 mi (26,2 km) ve Lavena Sahil Yürüyüş Yolu ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Okyanus Manzaralı
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Kır Evi, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Stüdyo Süit (Orchid)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x