Raiwasa Grand Villa

Matei
Raiwasa Grand Villa Genel
Raiwasa Grand Villa Genel
Raiwasa Grand Villa Genel
Raiwasa Grand Villa Genel
Raiwasa Grand Villa Genel
Image More +48 fotoğraf
Raiwasa Grand Villa
Coastal Road Waiyevo, Matei , Matei

Raiwasa Grand Villa misafirlere Taveuni Island East bölgesinde, plajda, Tarih Değiştirme Çizgisi İşareti ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede ve Wairiki Catholic Mission Kilisesi ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Bouma Şelaleleri Parkı ile 12,6 mi (20,3 km) ve Bouma National Heritage Park ile 15,6 mi (25,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Villa
Room
Grand Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x