Qamea Resort and Spa Fiji

Qamea Adası
Qamea Resort and Spa Fiji Genel
Qamea Resort and Spa Fiji Genel
Qamea Resort and Spa Fiji Genel
Qamea Resort and Spa Fiji Genel
Qamea Resort and Spa Fiji Genel
Image More +76 fotoğraf
Qamea Resort and Spa Fiji
P.A.Matei Taveuni , Qamea Adası

Qamea Resort and Spa Fiji, Qamea Adası konaklamanızda, havaalanı yakınında ve Matangi Rıhtımı ve Matangi Plajı çevresinde sizi bekliyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Bouma Şelaleleri Parkı ve Lavena Sahil Yürüyüş Yolu ile aynı bölgededir.

Yemek servisi için Qamea Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoran içki servisi yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için minibar olan 17 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Bungalov
Royal
Royal Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Bungalov, Denize Sıfır
Room
Royal Ev, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x