Maravu Taveuni Lodge

Matei
Maravu Taveuni Lodge Genel
Maravu Taveuni Lodge Genel
Maravu Taveuni Lodge Genel
Maravu Taveuni Lodge Genel
Maravu Taveuni Lodge Genel
Image More +56 fotoğraf
Maravu Taveuni Lodge
Main Coast Road, Matei , Matei

Maravu Taveuni Lodge misafirlere Taveuni Island East bölgesinde, plaj yakınında, Wairiki Catholic Mission Kilisesi ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede ve Bouma Şelaleleri Parkı ile 13,1 mi (21 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu hostel Bouma National Heritage Park ile 16,1 mi (25,8 km) ve Lavena Sahil Yürüyüş Yolu ile 16,4 mi (26,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Villa,
Villa, Okyanus Manzaralı
Superior
Superior Villa, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Ağaç
Ağaç Ev, Bahçe Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x